Åbningstider

Åbningstider

Vi følger naturligvis myndighedernes råd ifm. Covid-19, spritter af og holder afstand.


Almindelig åbningstider: Som udgangspunkt er der åben om torsdagen kl.11 - 16,om fredagen fra

kl. 12 -17, medmindre andet er angivet under Lukkedage.


Jeg kommer til at arbejde ud af huset nogle dage, derfor kan der med kort varsel være ændringer i åbningstiderne - så kommer du langtvejs fra er det bedst at ringe på forhånd for ikke at komme forgæves.  


Man er meget velkommen efter aftale – også om aften og i weekenden – man skal blot ringe på tlf. 26 94 91 59 og aftale det med Laura.


Sommer 2022:


Åbent efter aftale fra torsdag d. 1.september til og med d. 23.september  - på tlf. 52382631


Herefter normale åbningstider torsdage og fredage hhv. 11-16 og 12 - 17.

                        

Crafternoon:  ( er midlertidigt nedlukket pga. corona )


Er du kreativ, måske (men ikke nødvendigvis) fra et andet land – så er man velkommen til at komme og ordne verdenssituationen, tage syslerierne med og få nogle super hyggelige timer sammen med andre kreative sjæle.  Vi plejer at lave ”pot luck” mad – dvs. hver især tager et eller andet spiseligt med, om vi så kun får tomater eller kage den dag er det spændende hver gang.   Vi taler altid Engelsk og Dansk, og nogle gange andre sprog, alt efter hvem lige er med. Nogle gange aftaler vi at prøve noget nyt sammen, ellers har vi som regel selv noget med – strikketøj, hækletøj, patchwork, fletværk eller andet. Foreløbig mødes vi om torsdagen i butikkens åbningstider, og det er gratis at deltage. Jeg ser frem til at hilse på dig!